Informatie inhoud boek.

Beste mensen, ik krijg van de volwassen veel te horen dat het boek mogelijk weinig voor ze kan betekenen omdat ze geen puberkinderen hebben of iets dergelijks. Dit boek is echter voor een brede doelgroep geschreven, met name voor ons HSP'ers en we zijn tenslotte allemaal kind c.q. puber geweest. Velen zullen er dan ook mogelijk veel van zichzelf in kunnen herkennen. Daarbij kent vrijwel iedereen hoog gevoelige kinderen in zijn omgeving: 'familieleden, buurkinderen, kinderen van vrienden/kennissen enzovoort'. Er komen veel (informatieve) onderwerpen aan bod, zoals; edelstenen, bijna dood ervaring, sporten, huisdieren, vriendschap, gezondheid(szorg) regulier en alternatief, relaties, scholing en beroepskeuze, reïncarnatie,uitleg autisme en AD(H)D, tips bij hoog gevoeligheid, natuur, voeding, verslaving en een aantal sprookjesachtige verhalen enzovoort.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Het boek is zeker interessant voor een breed publiek. Er komen veel onderwerpen aan bod. Het leest makkelijk weg! Een aanrader!
Ellen, op 14-04-17
Zeker als je als ouder of grootouder te maken hebt met een hooggevoelig kind is dit boek zeker een absolute aanrader. Zeer herkenbaar en leerzaam geschreven. Boeit van begin tot eind. Klasse!
Jan van der Reijden, op 24-05-17

Informatie inhoud boek.

Stemmen op mijn boek voor de publieksprijs!

Advertentie magazine HalloCapelle

Op de foto gezet in de bibliotheek van Capelle aan de IJssel voor de 'eregalerij '.

Tekstgedeelte uit m'n boek, verhaal 'Hans heeft autisme'

Informatie inhoud boek.